‚Alt-season‘ slutter brat, da Bitcoin-dominans stiger næsten kvartalsvis tæt på

Bitcoin-prisen samler styrke, da dens dominansrate er sprunget fra de seneste lavtider og muligvis bringer tættere på altcoin-sæsonen.

Da prisen på Bitcoin (BTC) steg over $ 11.000 den 16. september, led altcoin-markedet stærkt. Nogle analytikere mener, at overskud fra den udvidede altcoin og decentraliserede finansiering (DeFi) -rally kan have cyklet ind i BTC.

Efter større tyrecyklusser eller den såkaldte „altseason“ har Bitcoin en dominansindeks tendens til at komme sig. Når det sker, fører det ofte til, at BTC overgår mange altcoins på det globale marked.

Dominansindekset for Bitcoin

Dominansindekset for Bitcoin. Kilde: TradingView.com

I løbet af de sidste to uger har Bitcoins dominans set en dobbelt bund, der er kommet tilbage fra 59% til 61%. Hvis BTCs dominansindeks fortsætter med at komme sig, kan det medføre, at altcoins underpresterer mod BTC på kort sigt.

F * ck altcoins: Curry fortæller, at Rogan Bitcoin er den bedste
Bitcoin-dominansen blev styrket kun to uger efter, at internetentreprenør og podcaster Adam Curry talte om Bitcoin på JRE-podcasten med Joe Rogan. Mens han var i luften, roste Curry BTC som en værdibutik og fremhævede sin 10-årige track record som markedets dominerende kryptokurrency.

Curry sagde, at han solgte en masse Bitcoin, da den blev vurderet til omkring $ 900. Han sagde:

”Men lad mig fortælle dig, apokalypsen kommer, og du får brug for en Bitcoin. Mindst en. Jeg var meget anti-Bitcoin, indtil jeg solgte en lortmængde af dem til $ 900, og jeg kunne have [tjent en masse penge]. “

Siden da er Bitcoins pris steget til over $ 10.000 og toppede til $ 20.000 i slutningen af ​​2017. På grund af sin modstandsdygtighed i det sidste årti sagde Curry, at BTC er en pålidelig værdibutik.

Under podcasten diskuterede Curry og Rogan kort Bitcoin og alternative kryptokurver, der konkurrerer imod det.

Ifølge Curry benægtede han oprindeligt BTC og dets potentiale som et værdibud. Til sidst, da der gik ti år, sagde han, at Bitcoin’s modstandsdygtighed og overlevelsesevne ændrede sig. Han fortalte Rogan:

”Jeg fik dem for ingenting; folk gav det bare til mig i begyndelsen. Jeg benægtede det, og når du ser på ti år, skal du f * ck alle altcoins og alt det der. ”

Som svar spurgte Rogan, om der er nogen risiko ved, at Bitcoin forbliver som den overvældende dominerende kryptokurrency. Han spurgte, hvorfor andre kryptokurver ikke kan eksistere sammen, hvilket ville opveje potentielle risici for manipulation.

Rogan bemærkede, at alle valutaer, sandsynligvis med henvisning til traditionelle valutaer, har set en slags manipulation. Han sagde:

”Her er spørgsmålet om Bitcoin. Er der en risiko ved, at det er standarden. Som hvorfor kan der ikke være konkurrerende kryptokurver? Er vi nødt til at blive engageret i en, og hvis vi bliver engagerede i en, er der en mulighed for en eller anden form for manipulation, som vi ser med alle valutaer. ”

Mens Curry ikke gik i dybden med altcoins, sagde han simpelthen, at Bitcoins ti-årige track record taler for sig selv. Der var store cyklusser, hvor mange altcoins mislykkedes gennem de sidste ti år, og BTC forblev dominerende.

Siden slutningen af ​​2017 har Bitcoin, Ethereum og XRP været de tre bedste kryptokurver. Bortset fra de tre har resten af ​​top 20 ofte ændret sig. Curry forklarede:

”10 års data har vist, at Bitcoin virkelig er den eneste, du kan stole på. Den måde, jeg ser det på, er virkelig den eneste, du ikke kan manipulere. ”

Hvordan fungerer BTC i 4. kvartal?
Historisk set har præstationen af ​​Bitcoin i fjerde kvartal været blandet. I to af de sidste fire år oplevede BTC en større korrektion i slutningen af ​​året.

Bitcoin kvartalske lukkekurser

I betragtning af at Bitcoin-halveringen fandt sted i maj, og historiske data viser, at BTC har tendens til at samle sig 15 måneder efter en halvering, synes det sandsynligt, at Q4 2020 vil være langsom.

Den generelle forventning blandt analytikere er, at åbningskvartalerne i 2021 vil se en stærkere præstation fra Bitcoin.